Publiciteit

http://www.kunstencultuurkaart.nl/arnhem/2015/06/18/de-constructie-van-de-wereld-83/

http://jeugdjournaal.nl/item/810111-kinderen-spelen-toneelstuk-in-de-duinen.html

http://web.avrotros.nl/opium/player/AT_2035234/gemist

http://www.oogtv.nl/youtube/?id=15153

Spiegeloog. De Jongensdromen van Arjen Boerstra

Links

Arjen Boerstra
Arjen Boerstra – Beeldende Kunst - Visual Art – Arjen Boerstra combineert performance, installaties, video en fotografie. Herinneringen, persoonlijke geschiedenis en identiteit zijn de grootste motieven voor zijn werk. Hij onderzoekt verschillende manieren om de wereld te (her)ontdekken.

Oerol
Als locatietheaterfestival opereert Oerol sinds jaar en dag op de scheidslijn tussen cultuur en natuur; theater als een laag van verbeelding over het landschap. Het menselijk ingrijpen krijgt ieder jaar opnieuw tijdelijk vorm via voorstellingen, beeldende projecten en muziekoptredens in het landschap.

Leeuwarden 2018
Van 2014 tot 2019, met als hoogtepunt 2018, presenteert Leeuwarden-Fryslân zich op Europees niveau met minstens 40 grote culturele evenementen. Leeuwarden ondersteunt Camera Batavia in aanloop naar Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018

Sense of Place
Een van de grootste evenementen tijdens Leeuwarden 2018 is Sense of Place. Sense of Place wordt georganiseerd door Oerol, het internationale theater-festival op Terschelling wat al meer dan 30 jaar ruim 50.000 bezoekers en meer ontvangt. In 2013 heeft Oerol de eerste Sense of Place georganiseerd, een seminar over culturele landschap-ontwikkeling.

Arjen Boerstra op social media:
Facebook
Twitter
Pinterest
Linkedin